• Planifică-ți vacanța!

    La Conacul Brătescu poți plăti cu tichetele de vacanță

Cum poți folosi tichetele de vacanță la Conacul Brătescu?

Conacul Brătescu acceptă tichete de vacanță Edenred, UP Romania Cheque Vacances și Sodexo Turist Pass, atât cele emise pentru personalul care lucrează la stat cât și cele emise de companii cu capital privat.

Pentru a folosi tichetele de vacanță, este necesar să faci rezervarea prin site-ul nostru (link-ul mai jos). Nu se percepe plată în avans, rezervarea realizându-se doar prin garantarea cu un card de credit. În cazul neprezentării sau anulării cu mai puțin de 2 zile de la momentul check-in-ului, se debitează contravaloarea primei nopți de cazare pentru fiecare cameră rezervată.

Ajuns la Conacul Brătescu, vei putea plăti cu voucher-ul de vacanță. Acesta acoperă următoarele tipuri de costuri: cazare cu mic dejun (este inclus în prețul cazării), prânzul și cina.

Dorim să știm în avans că urmează să plătești cu tichetele de vacanță, așa că, te rugăm ca, în formularul de rezervare, să menționezi sintagma tichete vacanță la rubrica Special requests.

Trebuie să știi că utilizarea tichetelor de vacanță nu este permisă în cazul rezervării prin Booking.com sau prin alte site-uri de rezervare online.

Te așteptăm cu drag!

REZERVĂ AICI