Ziua 1 – 17.04.2020 – Vinerea Mare
- Sosire la Conac după-amiază, în jur de orele 18:00;
- Cină tradițională de post și de dulce orele 18.30: Ciorbă de legume/Ciorbă de văcuță, Sarmale de post, Flechi cu garnitură de cartofi răzăliți și pepene murat, Negresă de post/dulce.
Ziua 2 – 18.04.2020 – Sâmbăta Mare
- Mic dejun la Conac între orele 9:00 – 11:00;
- Program liber
- Cină tradițională de post și de dulce orele 18.30: Supă cremă de legume, Ciulama de post cu ciuperci și mămăligă, Cocoșel de munte cu legume la grătar și salată de vară asortată, Mere coapte/Tiramisu.
- La întoarcerea de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” Bran – Poarta, după slujba de Înviere vă așteptăm cu un buffet de gustări tradiţionale: ouă vopsite, drob, pască, cozonac şi vin roșu.
Ziua 3 – 19.04.2020 – Ziua de Paște
- Înainte de servirea mesei, vă pregătim ” Păştițele ” – pâine sfinţită la slujba de Înviere – după cum e obiceiul locului .
- Mic dejun de Paște prelungit între orele 9:00 – 12:00;
- Program liber;
- Masa de Paște orele 16:30:
- Aperitiv – drob de miel, selecție brânzeturi tradiționale, ouă roșii, icre pe lămâie, salată boeuf, roșie cu spumă de vinete, mușchi de porc;
- Felul I – Borș de miel cu verdețuri de primăvară;
- Felul II – Miel împănat, ierburi aromatice și vițel la tavă înăbușit cu usturoi și sos roșu, cu piure de cartofi cu trufe și salată de varză cu mărar;
- Felul III – Sarmale tradiționale;
- Desert – Tortul casei.
Ziua 4 – 20.04.2020 – A doua zi de Paște
- Mic dejun la Conac între orele 9:00 – 11:00;
- Check-out.