cazare Bran, bran accommodation

Sărbători Pascale la Conacul Brătescu 2016

Atmosferă de conac, preparate rafinate, tradiții românești – Conacul Brătescu

Sărbătorile Pascale sunt un moment de pace și de împlinire sufletească. Această sărbătoare creștină este bine conservată în lumea satului românesc, spațiu sacru, în care omul păstrează vie relația cu divinitatea. Și în Bran, tradițiile legate de sărbătoarea Paștelui se păstrează.

Conacul Brătescu vă invită să petreceți Sărbătorile Pascale într-un cadru de poveste, situat în mijlocul naturii, la 10 minute de Castelul Bran. Veți trăi aici taina sărbătorii Învierii Domnului prin suita de obiceiuri și ritualuri creștine pe care satul Bran le-a conservat de-a lungul timpului. Vă veți bucura de primăvară și de schimbările pe care aceasta le aduce naturii și peisajelor montane. Veți savura la Conacul Brătescu bucate tradiționale românești și vinuri de soiuri alese care vor întregi Masa Pascală din data de 1 mai 2016.

Pentru a păstra tradiția, vom organiza o primire la conac, cu cozonac, ouă roșii și vin în Noaptea de Înviere.
Vă așteptăm între 29 aprilie și 3 mai alături de persoana iubită, prieteni și familie, într-un cadru unic, unde muzica, invitații și bucuriile locului vor da tonul unei atmosfere pline de căldură și de farmec.