Bucătărie de conac

Vinuri de soi bun și bucate românești preparate cu măiestrie

Restaurant de conac

Bucate alese, preparate cu măiestrie și pricepere

Dragii noştrii oaspeţi,

Vă invităm să vă alăturați într-un cadru aparte, unde așteptăm cu bucurie să vă primim. Fiecare vizitator este pentru noi o prețioasă ocazie de a ne exprima recunoștința pentru realizările noastre. Conacul nostru a fost conceput ca un refugiu atemporal, o călătorie în trecut și o evadare din agitația urbană. Designul interior a fost meticulos gândit pentru a reînvia atmosfera de altădată, iar aerul de „conac autentic românesc” se regăsește în fiecare detaliu arhitectural.

Călătoria culinară pe care o propunem sperăm să vă ofere o evadare din cotidian, întruchipând autenticitatea și completând subtil atmosfera nobilă a conacului. Am creat cu atenție și responsabilitate un cadru familial și confortabil, menținând standarde înalte de calitate și respectând principiile rafinamentului. Cu căldură, vă așteptăm să treceți pragul nostru și să savurați fiecare ofertă a Conacului Brătescu, sperând că veți trăi o experiență plăcută. Vă invităm să savurați preparatele noastre, adaptate pentru a completa atmosfera conacului. Meniul bogat încorporează delicatese specifice românești, în care rețetele tradiționale prind viață printr-o interpretare modernă. Bucătăria noastră se ghidează după principii de sustenabilitate, inovație și respect pentru tradiție, fiecare ingredient din compoziția meniului fiind ales cu atenție, urmărind criterii clare: să fie local, să fie de sezon și să fie realizat din ingrediente naturale.

Mic dejun la conac

Bucate bio, preparate cu ingrediente naturale din Bran

În fiecare dimineață vă așteptăm cu un alt bufet, variat, cu produse proaspete, “ca la mama acasă”. De fiecare dată micul dejun reprezintă o surpriză delicioasă acompaniată de un zâmbet prietenos.

Colecție de vinuri alese

Pentru că la conac vinul este din belșug

Lounge-ul nostru vă pune la dispoziție nu doar spațiile deschise, largi și luminoase cu o arhitectură deosebită, ci și o colecție impresionantă de vinuri Terroirs Boutique du Vin, aduse special pentru momentele de relaxare din preajma șemineului cu lemne.

Vinuri din soiuri alese

La Conacul Brătescu avem o colecție completă de vinuri alese

Bucătărie de conac

Bucate alese și vin din soiuri nobile

Cafeaua este altfel
într-un conac

Vei fi uimit, foarte umit, de micile detalii!

Pe lângă mâncărurile tradiționale și micul dejun inclus în preț, pe tot parcursul zilei îți poți încălzi simțurile cu o cafea aromată, excelentă pentru momentele de inspirație pe care le petreci alături de noi. Mai mult decât atât, la Conacul Brătescu poți alege un desert special, preparat în casă, doar cu ingrediente naturale, ca să-ți meargă bine toată ziua.

Preparate bio

La Conacul Brătescu gătim cu ingrediente naturale din Bran

Hai în poveste

Conacul Brătescu – bucătărie de conac românesc autentic

This post is also available in: Engleză

REZERVĂ AICI