Restaurant în Bran – bucate alese și vinuri de soiuri nobile, la conac

Restaurant în Bran, România, Conacul Brătescu

Restaurant în Bran, la conac

Dacă ești în căutarea unui restaurant în Bran, un loc în care să savurezi bucate alese și vinuri bune, ai ajuns fix unde trebuia. De ce? Pentru că la Conacul Brătescu alegem cele mai proaspete ingrediente, mâncărurile sunt gătite cu măiestrie, iar colecția noastră de vinuri promite cele mai nobile sortimente.

Este antrenant să colinzi pe cărări de munte sau să descoperi secrete bine păstrate la Castelul Bran. Departe de agitația Branului, pe un deal cu o panoramă superbă, la conac, poți să îți potolești foamea și setea după o zi lungă de aventuri sau poți să te bucuri de dimineți de poveste. Mâncarea este și mai gustoasă dacă este servită într-o atmosferă pe măsură. La noi, muzica bună îți dă o stare de bine, ambientul plăcut te îndeamnă la relaxare, iar personalul este mereu atent.

Ziua bună se cunoaște de dimineață!

La micul dejun, credem noi. La conac, micul dejun este cu adevărat inedit. Ne place să te surprindem plăcut în fiecare dimineață cu un alt meniu, variat, proaspăt, gătit cu suflet, ca la mama acasă. Și ca să te răsfățăm, te îmbiem cu prăjituri de casă pregătite cu drag de Lili Brătescu, gazda, și Ciprian Feraru, maestrul nostru bucătar. Bineînțeles, cafeaua este din partea casei!

Ți-am spus de dulcețurile gustoase pe care le avem? La conac ne place să ne trezim de dimineață și să culegem fructe proaspete pentru a face cele mai bune dulcețuri. Când roua abia se ridică de pe frunze și fructele sunt pline de vitamine, atunci este momentul cel mai bun să faci provizii.

Restaurant în Bran – restaurant cu terasă

Poate nu știi, însă avem o terasă primitoare unde poți să savurezi o cafea aromată sau chiar să iei micul dejun în timp ce priveliștea Branului se așterne cuminte în fața ta. Terasa restaurantului este însoțită de un loc de joacă pentru cei mici, la umbra pomilor, ascuns de căldură. După o tură de joacă pe afară, copii se pot răcori cu suc de mere natural, făcut chiar în Bran.

Evenimente de poveste în Bran

Evenimentele organizate special pentru tine se transformă într-un adevărat răsfăț culinar. Meniul îl alegem împreună cu tine, iar cheful nostru pregătește cu dedicare atât bucate tradiționale, cât și mâncăruri alese din bucătăria internațională. De la fromage du chevre cu migdale și infuzie de trufe sau cartofi aurii cu ierburi provence, la platouri tradițional românești, suntem pregătiți să te răsfățăm cu un periplu gastronomic. Pentru ca totul să fie perfect, te implicăm în fiecare pas al organizării. Răsplata noastră cea mai de seamă sunt zâmbetele tale.

Restaurant în Bran cu Chef de România

Noul nostru coleg, Ciprian Feraru, Chef de România, ni s-a alăturat de puțin timp în aventura noastră culinară. El este cel care, mereu cu zâmbetul pe buze, pregătește preparate delicioase, cu multă imaginație și dedicare . Nu o spunem noi, ci oaspeții care au gustat din bucatele gătite de el. În plus, imaginile de mai jos vorbesc de la sine. Nouă ne lasă gura apă numai când le vedem.

Dacă ajungi în Bran, te așteptăm să ne faci o vizită, să guști din preparatele delicioase sau poate să te răsfeți cu un desert ca la mama acasă și să deguști un vin bun în timp ce depănăm amintiri. Iar dacă vrei evenimentele importante din viața ta să fie cu adevărat magice, întrega echipă de la Conacul Brătescu o să îții fie alături pentru a crea amintiri frumoase.