Conacul Brătescu, cazare aproape de inima Transilvaniei

Cazare Transilvania, Bran, România

Transilvania, sufletul României

Transilvania sau regiunea Ardeal este cunoscută astăzi și peste hotare datorită legendei lui Dracula. Transilvania este un loc plin de povești și frumuseți ce merită descoperite. La Conacul Brătescu ne dorim să stârnim curiozitatea oaspeților care ne trec pragul așa că nu pierdem niciodată ocazia de a le povesti nu doar despre zona Bran, cât despre întreaga regiune a Transilvaniei. Îi îndrumăm cu căldură pe turiștii care caută cazare Transilvania către Bran, Brașov, Sibiu, Alba Iulia și chiar Cluj Napoca.

Voievodatul Transilvaniei – istorie a unui ținut bogat în resurse

  De la Voievodat la Principat, Transilvania poartă pe umerii timpului istoria unui ținut care a trecut prin stăpâniri, războaie și unirea cu România pentru ca, după Cel de-al Doilea Război Mondial, să fie restituită României. Poate cel mai important lucru învățat de-a lungul timpului este că Transilvania este un ținut cu adevărat bogat: în frumusețe și peisaje absolut spectaculoase, în resurse naturale, agricultură, producție viticolă și de fructe. Așadar, alte motive pentru care noi îți recomandăm să optezi pentru sejururi, vacanțe și cazare Transilvania.

Cazare Transilvania – aproape de natură și comunitățile locale

Unul dintre cele mai importante motive pentru care nu ar trebui să lipsească cazare Transilvania sau vizită Transilvania din lista pentru vacanță este acela că ținutul Transilvaniei este o adevărată lecție de apropiere de natură și de spiritul locului. Aici oamenii încă mai păstrează o mare parte dintre obiceiurile locului, cei mai în vârstă încă mai merg la biserică îmbrăcați în straie tradiționale, de sărbătoare, iar casele mai vechi amintesc de timpurile de altă dată și de copilăria petrecută la țară. Atunci când optezi pentru cazare Transilvania, ai, de asemenea, ocazia să guști din preparate locale delicioase, specifice locului.

Locul unde găsești inspirație și relaxare – Cazare Transilvania

În căutările pentru cazare Transilvania vei găsi multe posibilități de petrecere a timpului liber și multe opțiuni de cazare. Noi îți propunem echilibrul perfect dintre relaxare, natură, timp alături de cei dragi și un loc aparte, situat în inima României, la doi pași de frumusețea Castelului Bran – Conacul Brătescu. Despre povestea noastră puteți afla mai multe chiar aici.

Mai mult, ne-am bucurat tare când am găsit acest video de prezentare și vrem să îl împărtășim și cu voi. Credem că reușește să surprindă o bună parte din esența și unicitatea acestui loc ascuns în inima României.

Vă așteptăm cu drag în Transilvania!

Photo: Luciana Varga Photo Art