Conac exterior -Conacul Bratescu

Conac în Bran, Conacul Brătescu

Conac autentic, România, Bran

Ce este un conac?

Întâi de toate, termenul de conac face referire la o casă boierească, o reședință la țară, un loc de popas sau un interval de timp egal cu o jumătate de zi. Apoi, când spunem conac, noi ne gândim la Conacul Brătescu și la frumoasa poveste din care acesta a renăscut. Însă, puțini sunt cei care știu povestea Conacului Brătescu, povestea unui ‘odată’ al celui care i-a dat numele şi aminteşte de îmbătătoare timpuri alături de dragi prieteni cu care petrecea vremurile la serate întinse peste miez de noapte.

Mansion in Bran, Conac - Boutique Hotel - atmosfera

Atmosfera la conac

Probabil că, la noi, vei petrece cele mai frumoase zile departe de zgomot și aglomerație, în mijlocul naturii, alături de întreaga familie. Aici ai parte de un weekend romantic cu persoana iubită, organizezi un teambuilding cu echipa sau savurezi bucate alese într-un decor de poveste. Indiferent de ce alegi pentru momentul tău de răsfăț, la conac te simți ca acasă și te bucuri de fiecare moment al zilei.

Receptie Conac Bratescu

Preparatele la conac, un răsfăț delicios

În același timp, merită să ne vizitezi, deoarece, la conac, pregătim în fiecare zi mese delicioase cu ingrediente naturale, din Bran: mic dejun variat, cu produse proaspete, „ca la mama acasă”, cafea aromată, colecție completă de vinuri alese, mâncăruri tradiționale, deserturi delicioase, meniuri speciale pentru evenimente. Așadar, credem că o masă gustoasă și sănătoasă va face din sejurul tău un adevărat răsfăț. O prezentare a restaurantului și a bucatelor pregătite la noi puteți găsi aici.

mansion in bran, Restaurant Conac Bratescu

Evenimente speciale

În primul rând, doar un loc plin de magie și poveste precum Conacul Brătescu poate încărca cu emoție momentul unic al evenimentului tău, organizat la conac. Decorul cu o arhitectură rustică, îmbinată cu motive autentice de epocă, lounge-ul spațios, luminos și aerisit, muzica aleasă, meniul și decorațiunile vor transforma evenimentele în momente de neuitat, indiferent că este o nuntă, un botez sau o simplă aniversare.  Mai multe informații despre evenimentele organizate la conac găsiți aici.

Weekendul la conac

Un weekend la conac te va încărca cu energie și voie bună pentru a te bucura din plin de o nouă săptămână. Orice oprire la Conacul Brătescu vine la pachet cu frumusețile locului pe care nu trebuie să le ratezi: drumeții în Munții Bucegi sau Piatra Craiului, excursii pe bicicletă, schi pe pârtia din Zănoaga, fotografie și plimbări în aer liber, lectură lângă șemineu etc. Prin urmare,  aici găsiți o listă a activităților de la conac și din zona Bran.

Conac Bran

Photo: Codrin Anton

Conac autentic românesc în Bran, Conacul Brătescu

Astăzi, povestea Conacului Brătescu își are rădăcinile în Bran, la 10 minute de Castelul Bran. Aici veți putea degusta preparate delicioase, vă veți bucura de un weekend liniștit în mijlocul naturii, puteți organiza un eveniment de neuitat și veți simți răsfățul unei escapade la conac. Prin urmare, povestea Conacului Brătescu este acum povestea fiecărui oaspete care îi trece pragul și, nu întâmplător, familia Brătescu adună la conac povești fericite din toată lumea, poveștile oaspeților lor, pe care îi primesc întotdeauna cu sufletul deschis.

Vă așteptăm cu drag la conac!