cazare bran, bran accommodation, Trip Advisor Conacul Bratescu, Travelers' Choice 2016, Bran, Romania

Cazare Bran – locul ideal, Conacul Brătescu

Cazare Bran, România, la Conacul Brătescu

Cazare Bran, Despre Bran

Găsești cazare Bran la 29 km de oraşul Braşov într-o zonă cu multe sate, unde încă se mai păstrează o bună parte dintre tradițiile locale, iar turismul rural este practicat cu succes.

Bran este un loc apreciat pentru că poţi să urci în Masivul Bucegi sau poţi să mergi spre satul Peştera spre urcarea în Masivul Piatra Craiului. De la Conacul Brătescu ajungi în 5-7 minute cu maşina până la pârtia de schi, locul în care poţi începe ascensiunea spre Cabana Omu.

Pe lângă obiectivele turistice din Bran (Biserica din Bran, Castelul Bran)  sunt relativ aproape o serie de alte obiective turistice, precum: satele Măgura, Şirnea, Peştera ce oferă o panoramă superbă a munţilor Bucegi şi a munţilor Piatra Craiului. De asemenea, Cetatea Râşnov, Peştera Valea Cetăţii (Râşnov), Rezervaţia de urşi Zărneşti sunt relativ aproape de cazare Bran.

cazare bran, Bratescu, bran accommodation

Cazare Bran, Conacul Brătescu

În toată această frumusețe montană, există un loc cu adevărat special, o poveste de familie, a familiei Brătescu, unde te vei simți ca acasă.  Conacul Brătescu este unul dintre conacele românești autentice preferate ale turisților, din Bran.  Aici găsești cele mai bune servicii de cazare Bran, la 10 minute de Castelul Bran. Acest spațiu unic îmbină elemente ale locului,  tradițiile românești, dar și elemente din alte culturi. În plus, activitățile pe care Conacul Brătescu le propune turiștilor sunt conectate cu natura, apropiate de specificul zonei Bran.

cazare bran

Arhitectură și facilități

Conacul Brătescu pune la dispoziție 8 camere cu stiluri de arhitectură și design inspirate din tradițiile românești sau alte culturi. În total, acesta pune la dispoziție 20 de locuri de cazare Bran, conacul beneficiind și de un restaurant cu o capacitate de aproximativ 80 de persoane, o sală pentru jocuri și un spațiu mare în aer liber pentru team building-uri și plimbări în natură. Arhitectura de conac și camerele spațioase construite cu bun gust oferă priveliști de poveste a zonei Bran. Întreaga prezentare a camerelor o puteți găsi aici, iar mai multe despre facilități și servicii găsiți aici.

Cazare Bran

Sejururi și oferte

Această alternativă de cazare Bran oferă un sejur relaxant și liniștit, indiferent că vă doriți un weekend romantic sau o ieșire cu întreaga familie. Aici te vor întâmpina întotdeauna gazde primitoare și bucate românești preparate cu măiestrie.  Pentru cazare Bran în timpul vacanțelor, cu ocazia sărbătorilor sau în perioadele speciale ale anului, Conacul Brătescu pune la dispoziția oaspeților o gamă variată de oferte dintre care aceștia pot alege.

cazare Bran, bran accommodation

Ce spun turiștii despre Conacul Brătescu

Turiștii care au călcat pragul Conacului Brătescu descriu acest loc de cazare în Bran, drept „un loc minunat din Bran”, „cel mai bun loc de cazare Bran”, „cel mai primitor”, „surpriza luxoasă a satului Bran”, „un loc grozav de cazare Bran”, „o escapadă romantică în inima României”, „cu siguranță locul meu favorit de cazare Bran”, „un weekend minunat în Bran”. Mai multe puteți citi în articolul dedicat testimonialelor lăsate de turiștii care au vizitat Conacul Brătescu, pe TripAdvisor. Mai mult decât atât, Conacul Brătescu a fost desemnat numărul 1 în preferințele destinațiilor turistice din 2016, în România!

Vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul!